Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Adevarata Apocalipsa si prezicerile calendarului mayas (pamflet)

Iata ca am trecut cu bine si peste prevestita Apocalipsa facuta de triburile cu pene, taietori de capete care n-au reusit sa isi prevesteasca propriul sfarsit, dar au prezis sfarsitul apocaliptic din intreaga lume. Sa vedem insa adevaratul calendar dambovitean de tip mayaso-poanta seaca, facut de insasi marele "vrajitor" cu puf sub nas denumit generic Ponthausen de USLasi.Balci mare la investirea capetenilor ministri, taietori de capete si recuperatori de bani investiti in campanie, adevarati urmasi ai mayasilor, care s-au luptat pe viata si pe moarte sa prinda cate un minister al groazei din care sa mulga sau sa SUGA nestingheriti ..laptele.

Marele vrajitor a propus un calendar al guvernarii cu data NEDEFINITA si a propus o serie de masuri benefice populatiei , dar fara sa precizeze si o DATA fixa la care se vor realiza aceste masuri. Ceva de genul : in urmatorii 4 ani o sa reducem si facem, dregem , bla bla bla, adica mai pe romaneste, daca reusim sa supravietuim in urmatorul timp promitem ca nu ne doare gura, dar de infaptuit "mai vedem noi" cand.

 Niciunul dintre aceste obiective nu are un termen cert de indeplinire. Toate se vor intampla candva in urmatorii 4 ani. Cand se va putea. Si nu stiu cand se va putea pentru ca nu sunt posibile fara o crestere economica de cel putin 3%.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...