Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 8 noiembrie 2012

Romania ramasa fara aviatie militara

Romania nu mai dispune de aviatie militara care sa survoleze si apere teritoriul tarii, ramasa in dotare doar cu aparate de zbor vechi, fiind depasita din punct de vedere tehnic. Astfel ca, tara noastra a ramas fara o escadrila de zbor moderna care sa survoleze si apere cerul patriei, fiind pusa chiar in situatia de a apela CONTRA COST, la unele state NATO in schimbul patrularii spatiului aerian. Oare nu acesta a fost si scopul tarilor dezvoltate de a pune armata Romaniei pe butuci ??? Ma intreb si eu, asa ca omul de rand.

Ministerul Apararii o sa analizeze varianta platirii unei alte tari care sa-i survoleze spatiul aerian, argumentand ca aceasta este o solutie mai ieftina decat sa investeasca in achizitionarea unor noi modele de avioane.

Surse din Ministerul Apararii sunt insa sceptice legat de acest subiect si se gandesc ca Romania poate fi spionata. “Sa cerem serviciul acesta mi se pare aberant pentru o tara ca Romania. A crede ca pericolele sunt lichidate, ca traim intr-o lume a pacii este o aberatie”, a mentionat colonelul Valeriu Pricina.

Avioanele Fortelor Aeriene ale armatei sunt garate la bazele de la Campia Turzii, Bacau si Fetesti. Daca nu sunt bani, acestea ar putea fi inchise. Reprezentantii Ministerului Apararii nu au comentat oficial situatia.
mai bine de jumatate dintre MiG-urile 21 Lancer din dotarea aviatiei militare si-au terminat resursa de zbor, iar de la anul, niciun avion nu va mai putea sa se ridice de la sol. sursa: digi 24

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...