Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 15 noiembrie 2012

Premierul raspopit sau Exorcistul se destainuie- pamflet

Cum trece granita si se afla in preajma celor de la UE, premierul isi leapada costumul de tanar imberb si isi trage sutana de raspopit peste cap, pozand in exorcist gata la scoata cu forta duhurile rele(parerea lui ). Aceasta este imaginea in care pozeaza la Bruxelles, acolo unde a dat si un interviu pentru Le Figaro. Spasit si cu duhul blandetii a recunoscut ca suspendarea presedintelui sau cel putin a duhului rau basescian a fost un lucru rau, din care a avut de pierdut toata lumea.  Eu cred ca doar populatia Romaniei a avut de pierdut, caci politrucii sunt bine-mersi in aceleasi posturi.

opiniafagaraseana.blogspot.com
 
Iata si declaratia:
" Nu, nu cred. Ultimele luni arată că este posibilă coabitarea. Nu este o poveste de dragoste. Dar testul din vară ne-a schimbat pe amândoi, pentru că am pierdut şi unul şi celălalt. Preşedintele şi-a pierdut majoritatea, nu am reuşit să-l fac să plece. Legislativele din decembrie vor clarifica situaţia şi îl vor desemna pe adevăratul câştigător."

Dupa alegerile din 9 decembrie presedintele Traian Basescu nu-l va nominaliza din nou pentru functia de premier pe Victor Ponta. El va numi pe cine va dori premier, chiar din tabara USL, ca doritori de functii se gasesc mereu. Astfel ca, nu exista risc de suspendare si alte asemenea scenarii puse la cale de fratii intru adormire clericul PeNaL si Abatele Motan Felix din Partidul Conserva.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...