Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 29 noiembrie 2012

Panouri electorale haioase : Va cunosteti candidatul ?

In plina campanie electorala, foarte putini dintre alegatorii romani stiu cine candideaza pentru functia de deputat sau senator in colegiul de care apartin. Fie ca nu-i intereseaza persoana ( magarul, porcul sau malagambista) care si-a depus candidatura, fie sunt indecisi. De partea cealalta sunt 'flamanzii' , cei care asteapta sa le pice cate un 'dineu' din partea candidatului cu stare( detinator de carciuma sau butic) unde sa se ghiftuiasca si sa-si inece amarul uitandu-se adanc in fundul paharului, masa festiva care-i va tine de foame si de sete pentru patru ani. Asta da record! :)

Iata si panoul cel mai sugestiv : 
opiniafagaraseana.blogspot.com
Dupa cum am luat pulsul alegatorilor, se pare ca cel mai important criteriu in alegerea candidatului este MASA OFERITA si micile atentii donate in plasa de un leu. La nivel declarativ, toti o sucesc si afirma ca ar opta sa aleaga un om calitativ si corect( desi accepta ca majoritatea sunt niste pungasi ) cu studii si un bun crestin. Un factor minor, este cel al apartenentei politice. In concluzie : NU conteaza din ce partid faci parte si nici ce culoare are fata de masa din restaurantul unde are loc 'pomana electorala' , nici promisiunile plictisitoare rostite la sfarsitul 'dineului' de 'limbistii oratori' ai formatiunii politice din care fac parte acesti sectanti politici.

Taina: 
Mai bine ma inchin in fata unui ASIN autentic decat in fata unui MAGAR-PARLAMENTAR ! O varianta de compromis : INDEPENDENTII !!!  ( si aici este cu cantec..dar nu dezvolt inca subiectul).  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...