Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 6 noiembrie 2012

Calugar tibetan despre : Sfarsitul lumii, Apocalipsa, Era Lupului

opiniafagaraseana.blogspot.com
Toata presa vuieste despre sfarsitul lumii  in 2012 si apropierea Apocalipsei prezise de catre calendarul mayas, de calugari tibetani si alti asemenea guru. Prezicatori celebri sau mai putini cunoscuti au contribuit si ei la tot acest freamat si tam-tam despre trecerea in alta dimensiune de la D3 la D4 si alte grozavii. Asupra unui amanunt  s-au pus totusi de acord toti prevestitorii : Terra o sa intre intr-un con de intuneric pentru cateva zile, o sa ramanem fara curent electric, incalzire si lipsa hranei in aceasta perioada.

Daca faceti o incursiune prin lumea virtuala a presei online veti gasi o sumedenie de predictii catastrofale depre sfarsitul lumii, printre care si 'ultimul ragnet' al unui calugar lama, denumit Oracolul Shambalei. sursa: cotidianul,hronicul semnelor. anatol basarab.

Iata si declaratia :

Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru. 
opiniafagaraseana.blogspot.com

Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Liniile de comunicare vor fi intrerupte si va dispare orice sunet. Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero. ,,Aceasta reprezinta o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’,preintampina calugarul. Intunericul va fi insotit de flashuri iluzorice de lumina cosmica si va dura aproximativ 3-4 zile. Apoi lumina soarelui va reapare. ,,Animalele pamantului vor simti din timp venirea “intunericului cosmic” si se vor ascunde in vizuine” – spune calugarul. “Oamenii din orase nu vor presimti acest lucru si din aceasta cauza vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii. Multi oameni vor innebuni. Este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.”

Recomandarile facute de catre calugar:

1.Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
opiniafagaraseana.blogspot.com

2.In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.

3.Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe. 

 4.Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa. 

 5.Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura. Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. 
opiniafagaraseana.blogspot.com

Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet. Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii. “Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul. 

Taina:
Tot ce spun acesti ,,intelepti” ai prezentului  a fost deja prezis cu mii de ani in urma.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...