Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 29 noiembrie 2012

Laszlo TOKES instiga la ura interetnica prin montarea de panouri electorale provocatoare. Scorpionul din curvasaria politica!

Opinia Fagaraseana
Partidul Popular Maghiar din Transilvania, condus de Laszlo Tokes, incita la ura interetnica prin montarea unui panou electoral la iesirea din Cluj (Floresti) pe care poate fi citit mesajul: “Românie federală. Transilvanie Europeană! AUTONOMIE!”.

Poliţia Cluj a dispus demontarea panoului. Se pare ca panourile electorale au fost realizate de firma Ambuscada, patron fiind Calin Lupusor, consilier judeţean PNL. De unde si zicala : banii n-au miros! Cardasia politica merge mana in mana cu goana dupa bani si aliantele incheiate in amurgul campaniei.

Tupeul unora este fara limite:
Candidatul PPMT, pentru Colegiul 4 Senat, Sasz Peter a luat foc in momentul in care a auzit ca autoritatile au dispus indepartarea panoului. ”Panoul a fost închiriat de la o firmă perfect legal. Am pus panoul nostru electoral. În momentul acesta, dacă a fost luat jos s-a făcut o infracţiune. A fost distrus un panou electoral al unui partid care candidează la alegerile din 9 decembrie. Mai avem incă vreo 50 de panouri în ţară. Peste tot e legal şi numai aici la Cluj-Napoca nu? Asta este programul nostru electoral. Dacă Crin Antonescu susţine că cea mai bună formă de guvernare pentru România este o monarhie constituțională, şi noi putem spune că cea mai bună formă ar fi o Românie federală. Nu este nimic anti-constituţional în asta”, a declarat Sasz Peter. sursa: evenimentul zilei


Taina:
Ungur sau nu, a stiut sa-si apare si sustina cauza cu o lovitura data chiar liberalilor care sutin monarhia. Pasarici au multi si in toate partidele! Eu le propun sa federalizeze Ungaria si sa-l duca si pe pe Crin cu monarhie cu tot acolo. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...