Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 30 noiembrie 2012

Gura pacatosului adevar graieste - Tov. Ton-Ta: suntem o tara USLamizata cu cca 20 de milioane de plagiatori

 Pamflet !!!

Cam asta sustine imberbul pionier cu flamura rosie, Viorel Tonta, de cand s-a apucat sa tina postul Craciunului, sperand ca tovarasul Mos Niculae, o sa-l cadoriseasca cu un procent mai mare de 50% in alegerile din 9 decembrie.

 Te uita cum ninge-n decembre,
 si sania cu mosu'cum trece..
Mai trage-mi mamuska chilotii
caci vantul afara e RECE.

opiniafagaraseana.blogspot.com

Cu un sarcasm demn de un pamfletar, Viorel a tinut mortis sa se scuze in fata publicului, argumentand ca in aceasta tara sunt cam 20 de milioane de plagiatori, iar el este doar prim-ministrul plagiatorilor. Ma scuzati, Furaciunea Voastra, dar dupa umila mea parere sunt mai putini plagiatori decat afirmati. Cred ca sunt destui semidocti care au obtinut diplome pe banda rulanta, cei mai muti activeaza chiar in partidul si uniunea pe care  o conduceti, dar si prin ministere. Mai sunt si cativa turnatoti, printre care un motan ce raspunde la numele de cod Felix,dar si lenesi  cu nume de floare, pe care-i apuca somnul mereu, dar asta este alta poveste.

Taina:
Adunand toti plagiatorii cu doctorate si diplome masluite, plus toti turnatorii care sapa prin GUVERN, SPARLAMENT si partide politice, adaugand si lenesii si somnorosii din coalitie, tot nu ies 20 de milioane. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...