Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 16 noiembrie 2012

"Futadorii" din bordelul USL : Rumâni cu care ne mândrim (2)- pamflet

Din cel mai tanar si nelinistit guvern , cabinetul condus de Dottore Plagiatore se transforma in bordel politic de lansat tinere parasute chiar de pe celebra canapea a lui Adormila zis Cacarau Maria Ta. Protagonistii sunt membri marcanti sau mai putini cunoscuti ai USL, cei care au boasele pline si sunt supranumiti 'futadorii politici' , lansatori de pitipoance. Asa reiese din convorbirea telefonica mai deocheata,din care aflam, clar si fara perdea, ce utilizare a avut,canapeaua celebra a lui Crin.

Opinia Fagaraseana

 Redau mai jos convorbirea telefonica: 
- TE MAI ÎNTREB UN LUCRU, DAR ZI-MI SINCER, TU CHIAR AI FOST CU EA ÎN BIROU LA CRIN?
- PE CANAPEAUA LUI CRIN, DA. 
– Te-ai f… cu ea pe canapeaua lui Crin?
 – Da. 
– Şi nu ţi-a fost un pic ruşine?
 – Mie?! De ce?! 
– Păi, totuşi, e preşedintele, te duci cu oricine acolo să te f…?!”.

 Aceasta este discutia care a facut-o celebra pe Andreea Ioana Lambru, cea care tocmai l-a inlocuit pe Dan Mihalache, la Secretariatul General al Guvernului.

opiniafagaraseana.blogspot.com

Complexati de performanta erotica a celor de la PNL, cei din PSD au inceput si ei asaltul asupra prospaturilor, protagonistii fiind magicianul Dragnea sau baronul de Teleorman si o 'domnisorica' de numai 23 de ani, care intamplator este si secretara a baronului, Catalina Stefanescu, specialista in limbi aplicate. Cred si eu ca a aplicat limbile, ca altfel nu ajungea sa fie sustinuta ca si candidat la parlamentare la o varsta asa de frageda. Ma rog, fiecare cu LIMBA lui, data CUI ? Pai, LUI, fireste !

Taina:
Sunteti tanara si nelinistita, dornica de afirmare intr-o 'pozitie' de invidat pe culmile politichiei ? In acest caz, va recomand sa probati canapeaua PeNaLa si metoda brevetata a lui Balasescu , sau varianta doi, sa dansati cu baronii din PSD intr-un tur de limbi aplicate celor responsabili cu lansarea prospaturilor. Am zis ! How!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...