Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 20 noiembrie 2012

Dispozitivul care transforma apa in combustibil, inventat de un aradean.


Descoperire importantă sau doar o nouă încercare de a face maşinile să meargă cu apă? Un arădean susţine că a creat un dispozitiv foarte simplu care transformă apa în gaz combustibil, iar o dată instalat pe maşini, consumul de carburant clasic se reduce cu până la 50 la sută.
Arădeanul Gabriel Neculai şi-a prezentat dispozitivul într-o conferinţă de presă, luni, la sediul unui ONG. Bărbatul spune că a creat dispozitivul cu scopul de a-i ajuta pa oameni să reducă cheltuielile cu transportul, dar şi să reducă poluarea rezultată din arderea combustibililor fosili.
Arădeanul a lansat şi un CD, pe care îl oferă gratuit oricui, iar pe acesta se găsesc filmuleţe în care se explică, pas cu pas, cum se construieşte dispozitivul minune.

"Aceasta este o soluţie imediată la criza energetică şi la începerea stopării poluării. În condiţii optime, fiecare litru de apă se poate transforma în peste 1.800 de litri de gaz combustibil. Pentru mulţi români, asta poate însemna că pot merge un an de zile cu doi litri de apă", susţine arădeanul.
Dispozitivul se conectează la carburator, iar gazele produse ar oferi energie suplimentară motorului, reducându-se astfel consumul de benzină sau motorină. Dacă are sau nu efect, oricine poate încerca,studiind filmuleţele ataşate acestui articol. marian.buga@banateanul.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...