Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 5 octombrie 2012

Usile neterminate de la toaletele publice sau dilema zilei pe WC

Ganduri sumbre despre scatologie

Nu am inteles niciodata de ce usile de la toaletele publice sau WC-urile unor locatii  sunt neterminate, adica nu sunt pana jos. Sunt un fel de usi trei sferturi, care au un gol de cca 30 cm pana la pardoseala. Naspa este, ca unele n-au nici macar zidul terminat pana la tavan. Acum cateva zile am fost nevoit sa intru intr-un astfel de loc, iar ca ardelean am inceput sa cuget. Hmm, ba ca o fi , ba ca o plesni, cum intorceam problema pe toate partile imi dadea cu virgula, adica cu motz maro. :)

M-am gandit la inceput ca din lipsa de material usile au fost astfel concepute, apoi ca din ratiuni economice.. Nu stiu nici acum raspunsul, dar un lucru este cert : au fost facute spre deliciul -celor care intra sau groaza celor care se muncesc pe tron - cetatenilor care sunt nevoiti sa asculte concerte si scremete acompaniate cu icnete de rusine a celor care depun eforturi sa nu se auda bubuiturile de bass sau trombon.

Sau poate ca au fost special decupate tocmai din ratiuni artistice, ca sa vezi paleta coloristica a curcubeului in chilotii atarnati de piciorele ocupantului de tron? Cine stie ? Poate ca producatorii usilor respective si-au imaginat ca cel care intra in toaleta trebuie musai sa-i vada piciorele pline de par cu chilotii in vine a celui care se schimonoseste sa leapade sursa de neplaceri...Sau poate ca a fost o strategie bine gandita in caz de calamitate sau blocare a usilor, caz in care ocupantul claustrofob sau panicat sa poata iesi pe sub usa, ca o masura de extrema urgenta?! Hmm, se prea poate. Ar fi o explicatie cat de cat logica. Dar in acest caz imi dau seama cu cate nuante de maro te alegi pe haine..Dar peretii, peretii de ce nu sunt terminati pana sus in tavan? De mirosuri nici nu mai vorbesc, ca-mi vomit matzele....

Taina: 
Ma intreb de ce oare femeile de serviciu intra mereu in acest spatiu facandu-si de lucru tocmai cand ai nevoie de intimitate si relaxare?  Dupa achitarea taxei primesti o hartiuta de dimensiunea unei chitante sau bilet de autobuz, hartie care in mod normal ar trebui sa-ti ajunga pentru nevoile intime. 
 De ce oare isi vorbesc femeile din cabinele alaturate de parca ar fi la cabina telefonului public ? 

Un comentariu :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...