Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 23 octombrie 2012

Stirile loco din Fagaras

1. Spitalul Municipal Fagaras risca sa fie inchis

Spitalul din orasul nostru risca sa fie inchis datorita lipsei de fonduri, adica mai pe intelesul tuturor "este in faliment". Nu mai sunt bani de salarii, medicamente si hrana pentru pacienti, iar colac peste pupaza lipsesc si medicii specialisti din aceasta unitate.

Daca Guvernul Romaniei nu aproba o rectificare bugetara care sa scoata din impas unitatea sanitara din Fagaras, pentru lunile noiembrie si decembrie se anunta intrarea in 'post fortat' si asta ca sa nu se inchida portile spitalului. Ori primesc mila si pomana de la Guvern, condus de USL, ori medicii continua sa mearga la serviciu fara plata iar pacientii isi aduc medicamentele si hrana de acasa! Punct!

Taina: 
Managerul spitalului este omul de casa al liberalilior fagaraseni, Laurean Ghetea, cel care a cumparat cartofii pentru hrana pacientilor chiar din batatura sa, la un pret convenabil pentru el, fireste! Ehehei, ati vrut ca Fagarasul sa aiba edili liberali, acum suportati consecintele. 

Sfatul meu: luati lebedele de pe lac si faceti mancare pacientilor! Ca asa v-au prostit PNL-istii cu cateva lebede si borduri in parcuri, in loc de ghivece, iar mai nou cu parcari, cu plata , ca nimca nu-i fara bani la PNL.    

2. Parcari pe strada 1 Decembrie

La asta se pricep cel mai bine liberalii, sa faca tot felul de inginerii aducatoare de profit GALBEN. Dupa cum v-am informat acum ceva timp, liberalii au propus ca strada 1 Decembrie sa devina strada cu sens unic, datorita posibilitatii de a crea nenumarate parcari aducatoare de profit la buget, ceea ce n-ar fi rau deloc.   Strada va fi cu sens unic de la intersectia cu Mihai Eminescu si pana la intersectia cu George Cosbuc. Sensul de mers va fi dinspre centru inspre liniile de cale ferata.

Taina:
Varianta cu accidentele si tot spanacul argumentat in sedinta ad-hoc in care a fost luata acesata hotarare pe genunci, a fost pentru aburirea opiniei publice si a cetatenilor din zona, care fie vorba intre noi n-au prea fost de acord cu aceasta decizie. Daca n-ati ripostat cand trebuia, acum stati si plangeti cu glas de lebada...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...