Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 9 octombrie 2012

Stiri loco Fagaras: Furtuna in paradisul galben PNL

Opinia Fagaraseana:
Stiri incendiare
Iata ca nu numai la nivel central ci si in cadrul judetului nostru a inceput sa se starneasca furtuna in paradisul galben pastorit de Cancescu. Cred ca sunteti la curent cu razbelul dintre Cancescu si Ghise si scrisoarea trimisa acum ceva timp de catre marele lider judetean(Cancescu) lui Crin de Bucuresti.

Scrisoare in care baronul galben l-a sagetat pe mai limbutul sau coleg , cerandu-i astfel primului Crin galben sa-l scoata de pe lista din Brasov pe vocalul parlamentar Ghise si sa candideze pe o lista din Bucuresti.  Nici deputatul Gabor din Fagaras nu se mai afla in gratiile batranului sagetator, asa ca si lui i-a purtat sambetele dorind sa fie eliminat din colegiul brasovean. Nu de alta, dar are alti doi pretendenti care sunt dispusi sa ofere sume astronomice pentru posturile eligibile. Gurile rele vehiculeaza chiar suma de 500.000 de euroi, dar noi nu-i credem ca sunt doar carcotasi, nu-i asa ?
Opinia Fagaraseana

De pe surse aflam ca mai viclenul Crin galben a parfumat cu otrava fireasca acestei flori intreaga sceneta pusa la cale de baronul liberal si l-a anuntat asa tam-nesam, ca pe lista cu cele 4 locuri eligibile de la Brasov o sa candideze si doi bucuresteni.Sic!

Taina:
Se pare ca sunt atat de ahtiati dupa bani, incat de la vladica pana la opinca galbena s-au pus baietii pe strans bani cu arcanul. Nici macar in privinta caldurii nu s-au pus de acord si astfel cetateanul o sa inghete de frig la iarna. Astfel ca, toata conducerea Primariei Fagaras de culoare galbena-sagetata impreuna cu directorul ECOTERM au refuzat investitorii. Atat la Fagaras dar si in Brasov la spitalele care tin de CJ pastorit de Cancescu.

Cei de la PNL spun ca nu-i intereseaza economiile ce se pot face si declara ca nici o institutie publica din subordinea CJ sau din Fagaras nu se va moderniza. Asta datorita faptului ca n-au parte de cascaval la licitatii sau firmele care doreau sa investeasca. Acolo jupanii sunt din PDL si-s asa mai portocalii la culoare.  Sa vezi costuri la iarna la gigacalorie !!!! Fagarasul este lider.. 

Concluzia: De unde nu pica, nici PNL-ul nu se amesteca..... Mai bine facem strazi cu parcari si borduri, gard forjat, pavele,  floricele si parculete, de unde curge neicusorule banet si spaga garla. Ca doar s-a infiltrat baietzelul din Sercaia si este si consilier municipal acuma din partea PNL, fireste. Firma de casa a galbenilor care genereaza ciubucuri alesilor din partid, se intelege.  Ala cu bordurile si pavelele...de era tac'su mare sef taranist PNTCD iar acum s-a mutat la PPDD...da mah, ala de vorbeste lumea ca-i plac fetele tinere....si ma-sa are cofetaria aia pe bulevard. Exact despre Cristinel este vorba, asta micul care mormaie in barba ca poarta numele animalui ala care mormaie... La bulevard birjar ca-i galbena toata..si stropsita pan 'la brau . Pfui dr.ace! 

2 comentarii :

 1. Foarte tare asta! Sa vedem acum ce v-a urma...

  Feel free to visit my page - ora exacta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cazare si masa gratuita la puscaria din Codlea. Un set de bratari din colectia : catuse pe mainile patate.

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...