Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 16 octombrie 2012

Simfonia politica romaneasca sub bagheta PPE

Gazduit de PDL si UDMR, Congresul PPE din Bucuresti va avea loc la Palatul Parlamentului. Incepand de astazi vor fi prezenti in tara “loviturii de stat” Merkel, Barroso, Reding, Martens si toti cei care l-au sustinut pe presedintele demis. Asadar, sa-i primim cum li se cuvine! Cu fanfara politrucilor...

 PPE este cea mai larga si cea mai influenta organizatie politica de centru dreapta, ce include 73 de membri – partide, din 40 de tari. Reprezentantii PPE detin in acest moment Presedintia Comisiei Europene si a Consiliului European, 16 functii de sef de stat si de guvern in UE si 7 in tari non-UE, 13 comisari europeni si formeaza cel mai larg grup in Parlamentul European.

Pe site-ul popularilor europeni, congresul PPE e anunțat pentru perioada 17-18 octombrie, iar președintele Traian Băsescu este prezentat oficial drept gazda celui mai important eveniment al acestei familii politice, desfășurat o dată la trei ani.

Taina:
Conform Constitutiei Romaniei, presedintele Romaniei, indiferent de cum il cheama, nu este indreptatit sa faca politica, nu este membru al vreunui partid politic si nu participa implicit la manifestari ale unui partid politic.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...