Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 22 octombrie 2012

Scrisoare deschisa catre Crin Antonescu sau The Imposter

The Imposter- revolta din PeNeLe oilor galbene Acesta este filmul care a castigat premiul Oscar, pentru cea mai buna regie(Opinia Fagaraseana), rolul principal fiind jucat de catre Catalin Chereches un tanar care a reusit sa se impuna prin verticalitate si curaj in fata Crinului Galben ( The Imposter), un actor mediocru pus in lumina reflectoarelor de catre partidul Bratienilor.


 Scenariul: Revolta din partidul oilor cu PeNeLe galbene se amplifica, dupa ce tot mai multe organizatii au anuntat deschis ca nu vor sustine candidatii impusi de la centru de catre Crinul Galben. De data aceasta varful de lance este primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, care instiga la revolta si NESUPUNERE orbeasca fata de un lider ipocrit, manat doar de dorinte mercantile. Acesta afirma printr-o scrisoare deschisa ca nu sustine grupul de interese de la centru si ca n-o sa aplice lista impusa, mai mult decat atat, edilul afirma ca a pregatit o lista proprie cu oameni reprezentativi pe care o sa-i sustina la alegeri.

Cititi si : Scandalul din USL ia amploare. Un important lider PNL nu-l mai ascultă pe Antonescu – Ştiri interne | Libertatea.ro

Un comentariu :

  1. In afara ca e un bun orator, Crin nu se de deosebeste de restul politicienilor.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...