Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 2 octombrie 2012

Sa invatam de la altii!

Sa invatam de la cei care au coloana vertebrala si isi apara valorile, interesele tarii si suveranitatea. Desi nu prea-i am la inima pe vecinii nostri unguri, trebuie sa marturisesc ca Ungaria si politicienii ei au dat dovada de intelepciune si au aratat Europei ca au coloana vertebrala. Jos palaria! Punct! 

 Sa ma si explic: Ungaria, care intamplator este si cea mai indatorata tara din estul UE, a cerut un ajutor financiar de la FMI. Desi nu poate iesi din impasa fara acest ajutor, premierul Ungariei n-a fost de acord cu cerintele impuse de FMI si UE. Decat sa impovareze cetateanul de rand (cum s-a intamplat la noi cu reducerea de 25% din salarii si taierea pensiilor,etc) guvernantii unguri au preferat sa puna taxe marite bancilor si multinationalelor care fac profit kakalau.

 Degeaba a incercat FMI si UE sa puna presiune pe guvernanti in spatele usilor inchise, sa-i santajeze si chiar sa le impuna un ultimatum, ca politicienii unguri au dat dovada de maturitate politica si chiar i-au trimis la plimbare pe reprezentantii FMI, dandu-le cu FLIT.

 Iata lista cu cerintele impuse de FMI: 
 - scaderea pensiilor si a alocatiei pentru familii;
- cresterea varstei de pensionare si a impozitului pe venitul personal;
- reducerea birocratiei, o taxa generala pe valoare reala in tranzactiile imobiliare;
- reducerea cheltuielilor autoritatilor locale;
 - eliminarea taxei bancare si fonduri pentru sectorul bancar. 

 Taina:
 Ungaria nu se poate descurca fara aceasta taxa marita impusa bancilor si multinationalelor, dar nici nu accepta acordul cu FMI in orice conditii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...