Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 16 octombrie 2012

PNL - tablou de familie (pamflet)

Bum bum bum...mare bal mare in incinta familiei reunite din cadrul organizatiei PNL, partid istoric condus de familia Bratianu. Actualmente se anunta pastorirea acestei organizatii de catre nostra familia BECALI.  La ceas de seara au avut loc discutii aprinse in palatul de la stana. Verii mai marelui oier s-au decis sa intre si ei in USL sau macar in PNL.

Dupa indelungi eforturi am fost informati de catre sursele noastre secrete asupra discutiilor purtate de catre fratii Becali. Primul care a luat cuvantul a fost Giovani, fratele cel mare : "Eu zic asa, ca  dupa ce o sa se instaleze varucu' Gigi in partid si chiar in uniune, o sa ne faca si noua intrarea in politica. Ca doar n-o sa ramana descultul ala de Crin singur, are nevoie de noi. Ca noi avem bani, costume Armani si ceasuri Rolex, ne dam cu parfumuri fine..nu putim ca nespalatii aia. Ce dr.aku, dom'le! Noi suntem La Famiglia".

Apoi s-a inscris si mezinul Victor in discutie : "  Ce sa o mai tot lungim, este necesara schimbarea siglei partidului. Am si scos un prototip, care infatiseaza un lup in piele de oaie albastra ( ca n-au vrut sa renunte la culori , Motociclenu si cu Ludovic). Ca asa se intra in politica, deghizat. Apoi, pui labutza si halesti toti incomozii".  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...