Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 17 octombrie 2012

Politrica pe paine :Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! (pamflet)

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba-Lupus pilum non ingenium mutat.

 Oricat si-ar schimba infatisarea, oricat si-ar controla aparentele, un om ramane cu predispozitiile si defectele naturale, chiar daca reuseste, temporar, sa le deghizeze.  In mai toate situatiile in care oamenii  fac schimbari doar asa de dragul lumii, acestea sunt de scurta durata. In consecinta, sa-si schimbe ceilalti mentalitatea, nu eu, lup batran....


Nici macar o singura schimbare intr-o organizatie sau partid nu este o schimbare, atata timp cat liderul acesteia nu face o schimbare personala de comportament. Ce vreau sa spun cu asta ? Simplu! Premierul a facut o afirmatie cu privire la constitutionalitatea participarii presedintelui Romaniei la congresul PPE zilele acestea in Bucuresti : "Conform Constituţiei României, preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, nu face politică, nu este membru al vreunui partid politic şi nu participă implicit la manifestări ale unui partid politic". 

Bine-bine, dar in perioada interimatului, colegul de alianta purtator al prenumelui de floare a participat la unele mitinguri si manifestari politice, instigand lumea sa vina la referendum . De exemplu: mitingul de la Timisoara din 15 iulie.  Ma gandesc ca Victoras s-a referit la ambii presedinti, in exercitiu sau INTERIMAR, cand a facut aceasta remarca "INDIFERENT CUM IL CHEAMA"... Sau poate ca se pune problema invers: indiferent daca este portocaliu, in caz contrar este putin mai diferit acest aspect.

 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...