Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 29 octombrie 2012

Jonglerii si tradari in USL cu magicianul Dragnea care cere tronul PSD

Ilustrul magician Liviu Dragnea iese la incalzire cu un mare numar de prestidigitator prin care vrea sa scoata din caciula formula castigatoare ( Crinul-lebada )  , aruncand astfel manusa necoptului lider PSD, Victor Ponta, pe care-l vrea detronat.  Cel putin acestea sunt ultimele zvonuri primite 'pe surse' care circula prin tabara PSD, cu privire la masinatiunea pusa la cale de baronul Liviu Dragnea, in cazul in care Victoras nu o sa reuseasca sa aduca un scor favorabil si sa intre la guvernare la alegerile din decembrie.


Dupa cum se stie, marele baron-magician controleaza o mare parte din filialele PSD,  fiind un important vector in numirea candidatilor PSD la alegeri, manevrand si o armata de oameni numiti in posturi guvernamentale  cheie. Astfel ca, Liviu Dragnea si-a construit o masinarie  de partid eficace, fiind urmarit penal pentru frauda de la referendum, in care a reusit performanta magica de a scula mortii din mormant ca sa voteze.


Taina:

Trucul cel mare este alianta cu Crin Antonescu, pe care-l invita sa candideze in judetul Teleorman, acolo unde prezenta la vot a fost de peste 100%( cu mortii inviati si voturi multiple, ca acolo un cetatean are dreptul sa voteze de mai multe ori!!!). Surprinzatoare este nesiguranta de care da dovada  marele lider galben, Crin Antonescu, cel care fuge din fieful sau bucurestean( de frica lui Chiliman ? ) si se ascunde sub caciula magicianului din Teleorman, unde a ales sa candideze la 'sigur' pentru un post de senator. Dragnea tintind fotoliul de deputat, astfel ca obtine imunitate parlamentara.
 Gurile rele au speculat  ca marele Antonescu se teme de o eventuala infrangere in capitala, asa cum a suferit in  2008 in fata lui Ionut Popescu si a fost redistribuit de pe locul DOI. 

Barfe :
O alta stire surprinzatoare este aceea ca : formula de rezerva ar fi fost Brasovul, ca  modalitate pentru castigarea mandatului de senator. Asa se explica de ce au fost mutate lebedele din orasul nostru, tocmai in ' vila si castelul' din Teleorman. Si cand te gandesti ca unii chibiti chiar credeau povestea cu iernarea lebedelor...cica-s de vara si le pica pana..Adio pica ..pana de lebada! Pica pana lunguiata..in crezul lui 'Natafleata'. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...