Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 4 octombrie 2012

Isarescu si Vasilescu ( toti cu ESCU) sclavii Clubului de la Roma

Marii experti finantisti, astia de au terminatia numelui in ESCU, incearca sa ne abureasca cu IMPORTANTA BANCILOR controlate de masoni si UE. Se pare ca la reuniunea masonilor invitati de Isarescu la Bucuresti, s-a discutat perceptia negativa pe care populatia o are asupra bancilor.

O uniune bancara este mai putin controversata si o solutie mai fezabila decat o uniune fiscala, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.

Supravegherea bancilor de catre UE = supravegherea clientilor acestora
. Iar proiectul de uniune bancara, aplicabil si statelor care nu sunt in zona euro, este considerat functional de autoritatile europene, iar implementarea sa este fundamentata pe patru piloni: crearea unui manual unic de reguli, existenta unei singure autoritati supranationale de supraveghere in toata Uniunea Europeana (Banca Centrala Europeana), existenta unui mecanism unic de rezolvare a problemelor cu care se confrunta bancile si crearea unei scheme unice de garantare a depozitelor, potrivit Agerpres.

O teorie cel putin idioata a formulat si consilierul guvernatorului , Adrian Vasilescu, care incearca sa ne inoculeze formula salvatoare oferita de catre masoni, aceea ca : fara banci, lumea 's-ar scufunda intr-o cumplita saracie." Ne mai spune si ca ' bancile vor asigura combustibilul pentru automobilul care merge inainte. Daca nu va fi acest combustibil nu va fi niciun fel de crestere, lumea se va cufunda intr-o cumplita saracie."

Taina:
Ba dimpotriva, stimabile! Lumea ar deveni libera si fara griji, fara datorii la banci. Oculta mondiala pe care o serviti, n-ar mai avea controlul total asupra populatiei. Iar bancile nu produc nimic. Ele nu ne fac servicii, ci deservicii. Ar trebui ca activitatea bancilor sa fie monopol de stat. Asta pentru ca statul are datoria de a-si proteja cetatenii importiva escrocilor care vor sa-i pacaleasca. 

PS: Scopul principal este cel de subjugare si sclavagism. Punct. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...