Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 23 octombrie 2012

Cum se ajunge la dictatura: dand prostului putere.

Nu incerc sa fac apologia succesului si nici sa descriu etapele prin care au ajuns liderii unor formatiuni politice sa detina puterea. Doresc doar sa evidentiez faptul ca o vorba din batrani spune cam asa : "Da-i prostului putere sa vezi ce face cu ea", iar eu adaug "se ajunge la dictatura si starea actuala din politica romaneasca".  Acesta este doar tristul adevar despre liderul galbenilor, Crin Antonescu, cel care incepe sa semene ca o picatura de apa cu idolul sau, cel care-i bantuie somnul,pe care il si admira pe ascuns, este vorba de rivalul Traian Basescu, cel  pe care a incercat sa-l detroneze si-l balacareste toata ziua la tembeliziunile cu antene.

Parerea mea este ca cele doua capete ale dragonului USL se intrec in dobitocii si numai de guvernare n-au fost pregatiti. Cam asta se intampla cand pui copiii la volan, ajungi in sant! Si asemanarea celor doi copresedinti ai hidrei, este atat de evidenta, incat amandoi sunt comparati cu Hitler si Mussolini, in partidele pe care le reprezinta.  Iar concluzia la care am ajuns, dupa ce am intrebat si eu mai multe persoane in legatura cu referendumul, este ca cetatenii nu l-au demis pe Traian Basescu ca sa fie inlocuit de un imitator si despot in partid, ajutat de un alt él lider maximo Che Guevara din partidul rosu .

Taina:
Aceasta este reteta cu care se ajunge la dictatura discretionara in partidul pe care-l conduc ca pe un partid personal, dupa care urmeaza intreaga tara supusa unor lideri loviti de strechea grandomaniei. Un excelent joc de cuvinte a  lui Catalin Chereches, care admitea intr-un interviu ca " sunt multi liberali in tara, dar putini sunt LIBERI" si ca el personal nu poate sustine candidati "care au terminat facultatea inaintea liceului". Astfel de personaje se regasesc pe toate listele USL-ului...   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...