Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 8 octombrie 2012

Coltul barfelor: Cosmarul SUA se cheama Chavez ; Nationalistii germani atacati de anarhisti

1) Socialistul Chavez a fost reales in Venezuela pentru inca un mandat de 6 ani. Primul sau mandat a fost obtinult in 1999, iar acum, Hugo Chavez, in varsta de 58 de ani, a obtinut astfel un al treilea mandat la conducerea Venezuelei. Astfel, liderul socialist, cel care a ramas un ultim bastion in calea capitalistilor americani, a devenit un cosmar pentru SUA. Chavez, se vrea un urmas al lui Fidel Castru, in apararea socialismului triumfator, un orator critic si adversar inversunat al SUA.

 In timpul mandatelor sale, presedintele venezuelean a dus o politica socialista, anti-imperialista, cu discursuri si intepelari dure la adresa SUA. Cu alte cuvinte, i s-a cam rupt de politica SUA si incercarile lor de izolare a tarii, datorita rezervei uriase de petrol detinute de catre Venezuela( cca 25% din rezerva mondiala).

2) In Germania, mai precis in landul Baden-Wurttemberg a avut loc o demonstratie nationalista care a degenerat in violente de strada, dupa ce au fost atacati de catre anarhisti. Aproape 2.000 de “antifascisti”, au atacat un mars nationalist, la care participau aproximativ 200 de tineri in oraşul Goppingen. Circa 30 de politisti au fost raniti si peste 100 de oameni au fost retinuti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...