Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 12 octombrie 2012

Coltul barfelor- Gigi Becali si Crinuta au muls oaia cu labutza(pamflet)

PNL si PNG rezulta un PLM

Incepe frecusul in USL, hidra bicefala nu-si mai gaseste linistea. Deputatul PSD-ist, Madalin Voicu iese la rampa din nou cu o remarca menita sa starneasca furtuna: "Crin Antonescu nu mai este un candidat valabil la presedintie." Pe langa toate acestea aripa Chiliman abia asteapta sa-l detroneze pe Crin dupa alegerile din aceasta iarna.


Gigi Becali pregateste tributul catre marele sultan Crin sau trocul oilor cornute pentru un loc de EUROPARLAMENTAR.

Un alt greu al PNL-ului, fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, ironizeaza fuziunea dintre PNL si PNG "fie ca PNL sa inceapa sa se ocupe de footbal, fie de tranzactii imobiliare" si cum "un partid nu are niciuna dintre vocatii", atunci nu ar fi cazul, pentru ca PNG nu vine cu nicio "contributie in plan ideatic", a declarat Tăriceanu invitat la digi24tv.
"Am un semn mare de intrebare: care ar putea fi contributia lui? Nici o zestre electorala nu are(...) Ar trebui sa existe o compatibilitate intre actori", a argumentat fostul premier.

 Declaratia lui Becali:

"Crin Antonescu m-a sunat acum o orã şi mi-a spus cã nu va fi vorba despre o fuziune (n.r.: între PNL şi PNG), s-a consultat şi cu domnul Ponta şi au ajuns la concluzia sã semnãm un protocol de susţinere: PNG susţine USL şi Becali susţine USL, iar eu voi fi susţinut de USL într-un colegiu din sectorul 6."

Miorita in varianta ungureasca....Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...