Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 19 octombrie 2012

Ciripitul presei: SUA livreaza arme jihadului; Sectantii USL vs masonii PPE

1. Americanii au vandut arme jihadului din Siria.

Americanii afirma ca nu exista nici un plan de viitor pentru Siria si se tem ca dupa inlaturarea lui Assad ,,gruparile islamiste vor fi mult mai bine inarmate decat le putem finanta noi”. Asta inseamna ca scenariul libian se va repeta si in Siria, ne informeaza Romania Military.

SUA faciliteaza tranzactiile de arme catre rebelii sirieni iar armele provin din Arabia Saudita si Qatar. Cele doua monarhii prefera gruparile islamiste radicale in lupta cu soldatii lui Assad. Analistii considera ca intr-un viitor apropiat, in cazul in care revolta anti-Assad reuseste, gruparile radicale vor folosi armamentul intr-o insurecție impotriva regimului controlat de americani.

2. Sectantii din MIRCUREA MITINGULUI sau MASONII PPE

Cat banet aruncat pe apa Sambetei, cate desfasurari de forte animate de fluturarea steguletelor rosii sau a penelor galbene. Toate astea ca pe vremea 'Impuscatului' cand erau scosi oamenii din productie ca sa participe cu avant si voiosie la mitinguri fastuase, gen 23 AUGUST... Iar pentru aceasta reuniune s-au cheltuit aproximativ 2 mil. de EURO, cheltuieli rezultate din transportul SECTANTILOR  cu penele galbene sau cu vezica ROSIE, plina de sange fermentat. De ce afirma toate acestea? Pai simplu: toti participantii au fost scosi din productie! Sau, alta varianta: participantii erau minori, pensionari, batrani si oameni ai strazii..
Discursuri de propaganda veche si gargara urmate de pupaturi ale liderilor in uralele frenetice ale aplaudacilor  adusi din toata tara, cca 50.000 de turisti politici, ca ceilalti 10.000 au fost din BUCALE( cca 5000 inversunati pupincuristi direct interesati, iar ceilalti 5000 infometati ai strazii).

Cu SECTANTII sa nu te pui, ca-s multi, infometati, rai si pe deasupra si ..dusi cu duhul !

Revenind la tema noastra, carcotasii USL au afirmat ca 'Europenii lui Basescu' si simpatizantii nu fac parte din "Romania lui Ponta". Adicatelea astia sunt masonii din EU, cei care dicteaza si fac legile, iar simpatizantii lor, nu sunt adevarati ROMANI.

Taina:
Mai sa fie, dar cum se face ca nevestele celor doi lideri fruntasi ai USL, PONTA si Antonescu, sunt functionari pe la Bruxelles pe banii contribuabililor UE.  Adica au facut pontacii si cacaraii o demonstratie de forta pe un stadion, unde majoritatea participantilor si-au varsat VEZICA plina de lichid GALBEN pe arbustii din jurul stadionului. Partea buna este ca s-a deversat cateva sute de litri de ingrasamant natural pe pomi si garduri vii. VESTEA PROASTA este ca nu se mai tine DERBY-ul de fotbal din cauza mirosului pestilential cu aroma de USL...de-ti vine sa-ti versi matele rosii, scuturandu-ti penele galbene...

 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...