Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 11 octombrie 2012

Ciocoflendara cu alte stiri: Sediul PSD Brasov scos la vanzare; Alcoolismul creste alarmant; UE inaspreste conditiile de aderare

1. Sediul PSD Brasov scos la mezat

Simona Suciu ne dezvaluie un subiect fierbinte referitor la scoaterea la mezat a sediului organizatiei municipale a PSD Brasov. Situat la parterul blocului din strada 13 Decembrie si cu o suprafata utila de aproximativ 3000 de metri patrati, sediul este compus din 6 incaperi, iar pretul se ridica la astronomica suma de 10,392 milioane de euro.

Taina: 
Se pare ca 'cineva' isi pregateste retragerea din functie si urmeaza sa mai incaseze ceva comisioane grase. Spatiul este in custodia Romarta Bucuresti, societate condusa de..ati ghicit, PSD-isti sub acoperire. 
.................................................................................................
2. Alcoolismul face ravagii in Europa

Tot mai multi oameni cad in mrejele depresiei si isi ascund neputinta cazand in patima alcoolului. Un refugiu temporar al uitarii multiplelor necazuri si vietii grele la care sunt supusi cei care ataca tot mai des dopul sticlei dezveginand-o.

Statisticile pe tari ne arata ca in ultimii zece ani numarul impatimitilor de sticluta s-a dublat. Consumul de alcool face parte din asa-numitul drog popular al saracului. Alarmant este faptul ca tinerii cu varste fragede se imprietenesc tot mai des cu sticla, facand concurenta serioasa consumatorilor de sex femini sau veteranilor cu state vechi de plata in randul sugativelor.

Iata si o statisca facuta de catre nemtii de la WHO cu privire la consumul de alcool in Europa.

Taina: 
Asta se intampla cand te uiti prea mult la fundul paharului
.................................................................................................................................
3. UE inaspreste conditiile de aderare

Uniunea Europeana va inaspri procesul de aderare pentru statele candidate in urma recentelor incalcari ale statului de drept din noile state membre precum Romania care au subminat principiile democratice de baza ale uniunii, relateaza Financial Times.

Taina:
Nu le convine celor de la Bruxeless ca state ca Ungaria si mai ales Romania au iesit din cuvantul lor. Nesupunerea se pedepseste si creeaza precedente din care se pot trage invataminte. 

Eu as pune problema putin mai diferit: dar incalcarea principiilor si libertatilor cetatenilor europeni , cum o tratati ? Nu se creeaza un precedent prin vointa Marii Britanii si al altor tari care incearca incalcarea  acordului semnat de libera practica pe piata muncii si impunerea vizelor pentru romani si bulgari ? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...