Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 3 octombrie 2012

Ciocofleandara cu stiri

CE a dat girul Rusiei sa ne spuna NJET la recuperarea TEZURULUI

Aflam ca iar suntem batuti de soarta si pusi la colt de 'Inalta Poarta' care poarta astazi denumirea de Consiliul Europei. Astfel ca occidentalii ne poarta sambetele si au hotarat ca Rusia sa NU restituie tezaurul Romaniei. Amendamentul 10 privind restituirea tezaurului romanesc de catre Rusia a fost respins marti in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. Tezaurul Romaniei, evacuat in Rusia in timpul Primului Razboi Mondial, includea, pe langa multe obiecte de patromoniu, 91,2 tone de aur, nerecuperate pana acum, si care sunt evaluate in prezent la 3,2 miliarde de euro. Din aceasta cantitate, circa 90% erau monede de aur, iar 10% aur fin, sub formă de lingouri. sursa: realitatea, newsin

In Ucraina primesti 5 ani de inchisoare pentru propaganda HOMOSEXUALA

Parlamentul Ucrainei a aprobat un proiect de lege care ar face ilegală susţinerea sau promovarea în mod public a homosexualităţii, informează Associated Press.

“Răspândirea homosexualităţii reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale din cauză că alegerea acestui stil de viaţă poate conduce la o ‘epidemie’ de HIV/SIDA, ar distruge instituţia familiei şi o scădere a natalităţii, ceea ce ar declanşa o ‘criză demografică’ “.


Deputat PSD: Regele Mihai platit cu 10.000 de dolari pe luna de COMUNISTI

"Fostul ministru al Muncii e acuzat că a fost misteriosul personaj însărcinat de Ceaușescu, înainte de revoluție, cu plata salariului lunar către Regele Mihai, la Versoix, în schimbul tăcerii acestuia în legătură cu regimul ceaușist. Indirect, e de la sine înțeles că, dacă asemenea dezvăluire ar fi reală, Dan Mircea Popescu, fost cercetător la Academia de Studii Politice ”Ștefan Gheorghiu”, nu avea cum să nu fie ofițer acoperit al fostei Securități."

”Prin anii 90, am aflat ce l-a făcut  să păstreze tăcerea în faţa regimului ceauşist. Dan-Mircea Popescu, ministrul muncii în guvernele Stolojan, Văcăroiu şi Năstase, mi-a mărturisit că a fost unul dintre mesagerii care, fiind în misiune oficială la Berna, îi ducea personal regelui cei 10 mii de dolari, renta lunară pe care i-au plătit-o comuniştii de la Groza la Ceauşescu. Până în 1985 când, obsedat să facă economii, dictatorul a decis să nu-i mai plătească nimic. Din acel moment, nici Mihai nu a mai tăcut”, sursa:inpolitics

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...