Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 25 octombrie 2012

Ciocofleandara cu stiri pe scurt: Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul masonilor; Spionul drona "Pasarea Colibri"

Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul Illuminati! Sursa: WikiLeaks.ro

 Lech Kaczynski a fost ucis pentru ca s-a impotrivit politicii ocultei financiare care controleaza lumea de azi! Cine iese din cuvantul masonilor si incearca sa se rasvrateasca, sfarseste prost. Aviz si liderilor din Budapesta - care n-au vrut sa relaxeze taxele bancilor controlate de masoni si chiar se mandresc cu asta, ca nu-s la mana FMI si a masonilor care le-au cerut sa puna bir populatiei- dar si politrucilor USL din Bucuresti care au fortat preluarea puterii fara aprobarea masonilor si elitei din UE.

 Am facut aceasta precizare, ca sa inteleaga cititorii care nu sunt la curent cu evenimentele, de ce le-a stat Lech Kaczynski in gat acestor masoni dar si pericolele la care se expun razvratitii din Ungaria si Romania. Asadar, liderii Poloniei au luat hotarârea de a pune interesele nationale deasupra intereselor colective ale Uniunii Europene, lucru absolut normal într-o tara condusa de politicieni responsabili. Apoi, a doua zi, o parte din oficialitatile ce au luat aceasta decizie, printre care si guvernatorul Bancii Nationale, Slawomir Skrzypek, au murit! Presedintele Poloniei de la acea vreme dorea o prevenire a intaririi zlotului polonez, in dauna intereselor ocultei financiare care se vedea amenintata de un precedent care le zadarnicea planurile de inavutire.
.................................................................................................

2. Pasarea Colibri sau drona de spionaj de doar 16 centimetri

Armata americana a pus la punct o noua drona de spionaj sub forma de pasere colibri, de doar 16 cm, un mimi-avion care poate survola cerul cu o viteza de 20 km/h. Aceste mini-drone au fost special construite pentru a spiona pozitiile inamice in zonele de razboi fara a fi detectate.


Micul spion se propulseaza in zbor ca o pasare reala, doar prin miscarea aripilor sale mici in comparatie cu modelele actuale care se bazeaza pe elice. sursa: descopera.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...