Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 8 octombrie 2012

Ciocofleandara cu stiri: Italienii ne vor scosi din UE;2) Marea Britanie cere reintroducerea vizelor pentru romani;

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca noi romanii suntem cetateni europeni categoria a 2-a, cetateni cu indatoriri dar fara beneficii sau macar drepturi egale. Discriminarea si xenofobia mascata a occidentalilor fata de romani este un fapt clar si la ordinea zilei. Am fost acceptati doar sa slugarim in tarile occidentale fara drepturi depline si de cele mai multe ori traind in ilegalitate. Fiecare tara si-a impus legi contra romanilor si bariere menite sa-i stopeze pe romani sa lucreze cu acte in regula, iar acum cei mai multi nu stiu cum sa scape de romani.

1) Italienii, cei mai mari profitori din Europa la serviciile romanilor, au avut neobrazarea sa initieze pe Facebook o petitie pentru scoaterea Romaniei din UE. Suntem facuti tigani(RROMI) si infractori de catre o mana de italieni xenofobi care au si semnat aceasta petitie. Dezaxatii care au initiat petitia argumenteaza ca au cel putin zece motive  pentru care Romania ar trebui scoasa afara din UE. Printre cele mai grave motive enumerate ar fi numarul mare de infractiuni comise de imigrantii romani, cersetoria, violurile, faptul ca romanii nu platesc impozit pe banii castigati in Italia, pentru ca-i trimit in tara.

Taina:
Pai, mai dobitocilor: daca ar lucra legal si cu contracte normale, ar fi fost impozitati banii din start, dar cu strategia voastra de kakat si contracte facute sa eludeze fiscul, e normal ca nu sunt impozitati banutii castigati cu sudoarea fruntii. Voi ati facut legile si contractele astea CO-CO-PRO prin care exploatati strainii timp de doi ani de zile fara sa platiti taxe sau impozite. Va credeti stapini peste sclavi...IMPERATORI..   
Cat priveste acuzatia de infractiune, eu as tacea chitic. Italia este recunoscuta ca tara mama a mafiotilor. Daca raportam infractiunile pe care le comiteti la voi in tara dar si peste hotare, sunteti pe primul loc in lume.   
Concluzia : Ar trebui sa va izoleze UE pentru discriminare rasiala. 


...............................................................................................................................................

2) Iata ca si Marea Britanie nu ne doreste pe teritoriul ei, conform declaratiilor ministrului de Interne de la Londra, Theresa May.De teama unui val de imigranti, dupa expirarea restrictiilor pe piata muncii, propune reintroducerea controlului la granite. Masura pare sa ii vizeze in primul rand pe romani si bulgari, pentru care majoritatea tarilor occidentale mentin interdictii pana la sfarsitul lui 2013.

Astfel, potrivit Sunday Mail, ar putea fi introduse vize pentru cetatenii din unele tari, in timp ce altii ar putea merge in Marea Britanie liberi. In orice caz, aceasta va fi o schimbare majora in ceea ce priveste libertatea de circulatie a persoanelor, care este una dintre cele patru "libertati fundamentale" cuprinse in Tratatul fondator al UE din 1957Publicatia britanica aminteste ca restrictiile impuse pe piata muncii Romaniei si Bulgariei vor fi ridicate anul viitor, expertii prognozand un aflux de imigranti veniti in cautarea unui loc de munca.

Taina:
 Toata povestea asta cu restrictiile pe piata muncii seamana mai mult cu mitul iubitorilor de sclavi si aparatorii apertheidului.  De fapt, nu se doreste libertatea muncitorilor romani in UE ci mentinerea sclavagismului modern. In rest, sunt doar fabulatii menite sa arunce praf in ochii credulilor. Punct.

Ne meritam soarta, atata timp cat ne alegem conducatori incompetenti care sa ne reprezinte si sa ne apere interesele. Nu sunt in stare politrucii sa stopeze asa numita cheta de la vama vecinilor nostri unguri, carora trebuie sa le dai o mica atentie(cica) sa nu-ti mai cotrobaie prin bagaje si sa stationeze autocarul cu orele.

 Germania, Olanda, Franta si etc sunt alte tari care nu ne vor pe piata muncii, dar au scos cateva legi prin care sunt acceptati muncitorii din domeniile agricole sau 'muncile de rusine' pe care le refuza ai lor sau detinatorii de diplome universitare care au liber pe piata muncii, dar in realitate doar doctorii si cei din domeniul IT sunt doriti cu adevarat. Restul detinatorilor de diplome sau muncitorii calificati sunt impiedicati sa-si gaseasca de lucru prin anumite bariere, chichite impuse de legiuitori. Povesti nemuritoare de Merkel si Holland. Punct. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...