Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 28 septembrie 2012

Sfecla rosie- izvor de sanatate

Stiati ca sfecla rosie opreste multiplicarea celulelor canceroase ? O sa redau mai jos un articol depre sfecla rosie, preluat de de pe TB.

Datorita nivelului ridicat de antioxidanti sfecla rosie intareste sistemul imunitar si curata organismul de toxine. Cercetatorii au demonstrat ca sucul de sfecla rosie ajuta ficatul sa distruga grasimile depozitate, mentinind astfel sanatatea acestuia. Specialistii recomanda consumul zilnic al unei jumatati de sfecla rosie cruda si a unui pahar de suc din acest produs.

De asemenea, sfecla rosie este una din legumele cel mai bine studiate de medicina moderna, care i-a confirmat puterea vindecatoare in mai multe afectiuni. Aceasta leguma ajuta la tratarea anemiei, prin stimularea puternica a formarii de globule rosii, mai ales atunci cand este consumata pe stomacul gol.

Totodata sfecla rosie ajuta la tratarea, gripei, virozelor, leucemiei si a bolilor hepatice. S-a demonstrat ca sfecla rosie opreste multiplicarea celulelor canceroase din sange, stopand astfel dezvoltarea tumorilor, indiferent de localizare.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...