Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 28 septembrie 2012

Rusia anunta ca detine un depozit urias de diamante

Dupa ce China si-a anuntat retragrerea lingourilor de aur de pe pitele internationale si topirea lor cu scopul de a destabiliza puterea dolarului american, prin imprimarea propriului dolar chinezesc(am postat un articol cu acest subiect), iata ca si Rusia face un anunt soc: ca detine o cantitate uriasa de diamante extraterestre(descoperite in Siberia) cu care ar putea intoarce cu "susul in jos" pietele mondiale.

Preiau cateva fragmente din  Financiarul : " Rusia a declarat ca are in posesie trilioane de pietre pretioase care se afla sub un crater de asteorid cu un diametru de 100 de kilometri, vechi de 35 de milioane de ani, in estul Siberiei, cunoscut sub numele de Astroproblema Popigai."

"Depozitul este localizat la granita dintre regiunea Krasnoyarsk şi Yakutia in structura cripto-exploziei Popigai. Este atat de mare incat poate aproviziona pietele globale pentru urmatorii 3.000 de ani. Potrivit agentiei de presa ITAR-Tass, diamantele de la Popigai sunt “de doua ori mai dure” decat pietrele obisnuite, ceea ce le face ideale pentru utilizări industriale si stiintifice.
 Diamantele de impact se formeaza atunci cand un asteroid se loveste de o zona bogata in depozite de grafit. Mineralele super-dense rezultate sunt de doua ori mai dure decat diamantele obisnuite si prezinta o granulatie mare. Diamantele ca acestea sunt extrem de valoroase, nu doar pentru calitatile estetice, dar si pentru folosirea lor in procesele industriale si stiintifice de o precizie inalta."

Taina:
Dupa umila mea parere, marea Rusie isi arata puterea economica de care dispune ( nu doar militara) si renaste ca pasarea Phoenix din propria cenusa. Planul cu inscenarea mortii fostei URSS a fost pus la cale de Gorbaciov si Mitterand, dar de fapt a fost doar o moarte clinica , o stare latenta care sa adoarma precautia occidentului. De fapt,liderul sovietic si presedintele francez au pus la cale infiintarea unei Uniuni Socialiste Europene. Poate ca acum va dati seama de ce Victoras si USL-ul pledeaza pentru Moscova ....

Concluzia: Urmeaza schimbari economice si politice globale, parerea mea ! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...