Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 17 septembrie 2012

Noua Ordine Mondiala si cardurile implementate in organismul uman

Cu ajutorul unui senzor portabil intern, vom putea vedea in interiorul nostru si se pot monitoriza chiar si cele mai intime procese biologice.

Ce ne pregateste elita mondiala :

Compania MC10- planuieste scoaterea pe piata a unor produse revolutionare. Este vorba despre produse care pot fi lipite pe haine sau pe pantofi, purtate drept tatuaje temporare sau pur si simplu implantate in corp. Compania spune ca inventiile vor avea capacitatea de a monitoriza nu numai ritmul cardiac ci si activitatea cerebrala , temperatura corpului si nivelul de hidratare.

O alta companie, Proteus, va introduce un program pilot in Marea Britanie pentru crearea unui “Digital Health Feedback System” (un sistem digital care reda feedback cu privire la starea de sanatate) ce combina atat tehnologii portabile cat si microcipuri de marimea unui fir de nisip care ajuta la transportarea unei pastile prin corpul uman. Alimentat de fluidele din stomacul “gazdei”, un astfel de microcip emite semnale preluate eliberate de un senzor exterior, captand date vitale.

Sano Intelligence, incearca sa obtina informatii permanente despre fluxul sanguin prin intermediul unor senzori, de marimea unor varfuri de ace, atasati pe plasturi.

Taina:
Se urmareste strangerea de date de la utilizatorii de micro-cipuri si aflarea starii de sanatate a populatiei. Masca de fatada a acestei tehnologii este diagnosticarea si tratarea bolilor prin datele stranse de cercetatori. Sau poate vor sa scoata un vaccin sau o pilula minune, care sa mai reduca populatia , cine stie ? Elita mondiala doreste reducerea populatiei cu 90%, asa ca .. nu ne mai mira nimic.
sursa: NYT

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...