Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 13 septembrie 2012

Motorul magnetic- energie gratis si motorul cu apa

De ce sa se pantenteze un asemenea motor care ar aduce beneficii infinite umanitatii ? Deh, industria petrolului ar intra in colaps, nu-i asa ? Cam asta se intampla cu toate inventiile, sunt cumparate de marile companii si tinute in sertar vesnic, fara ca cineva sa mai poata breveta aceasta idee, patentul a fost deja cumparat. 

Motorul magnetic este un motor care functioneaza pe principiul fortei magnetice, prin atractia sau respingerea polilor magnetici. Un astfel de motor magnetic a fost construit acum 400 de ani si functioneaza inca  fara intrerupere. Cu un astfel de prototip se poate alimenta cu energie gratis, in functie de marimea motorului, un cartier de locuinte, o simpla casa, o masina care sa nu mai consume carburant, un tren de calatori sau marfar, aparatura electronica si electrocasnica, etc.

Motorul care functioneaza cu apa a fost descoperit de catre Stanley Mayer acum cca 40 de ani. A fost prezentat oamenilor de stiinta la un congres pentru a fi brevetat, dar MARII FABRICANTI DE AUTOMOBILE n-au fost interesati de aceasta descoperire. Dupa cum am afirmat si mai sus, se ducea dr.aku toata industria petroliera stapanita de magnati. Totusi, ca sa stopeze si aceasta inventie, i-au oferit inventatorului o suma de cateva milioane de dolari, ca sa nu se produca in serie aceasta inventie.

Mayer, nu a acceptat oferta deoarece isi dorea ca inventia lui sa devina utila tuturor oamenilor. Greseala fatala pentru cercetator, care la cateva luni dupa refuz si amintitul congres, a murit in conditii neelucidate. Deh, este o practica obisnuita in lumea  condusa de masoni..

Astfel ca, neproducand sume uriase in folosul caselor automobilistice si aceasta inventie a fost trecuta sub cheie.  


Un comentariu :

  1. I'd like to find out more? I'd love to find out more details.


    Here is my homepage: jocuri actiune inpuscaturi

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...