Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 14 septembrie 2012

Industria farmaceutica si interesele obscure mafiote

Politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, miliardarii din umbra(masonii), in cardasie cu guvernele. Industria farmaceutica este domeniul care scoate cel mai mare profit, pentru ca se investeste un euro si se scoate profit de zeci de euro la un produs. Industria farmaceutica este o industrie care se bazeaza doar pe profit si nu pe calitatea medicamentelor.

Cand se descopera un medicament mai bun si eficace, nu se doreste scoaterea lui pe piata, deoarece trebuie sa se vanda vechiul medicament in care s-a investit. Alteori, cand un medicament este prea eficace si produs in concernele mici -de exemplu in industria farmaceutica din Romania- el este pur si simplu scos de pe piata sau inlocuit cu varianta mai scumpa a concernelor occidentale. Un exemplu banal este cel al Diclofenacului produs in Romania, scos de pe piata europeana si inlocuit cu de trei ori mai scumpul Aulin.

Taina:
 Un medicament ieftin, scade profitul concernului occidental care nu mai incaseaza suma scontata si atunci, ati ghicit, scoate medicamentul concurent de pe piata( Diclofenacul) doar ca sa-si sustina propriul produs(Aulinul)

Ce sa mai spunem de profiturile uriase pe care le fac patronii concernelor farmaceutice din fabricarea anumitor vaccinuri. Cu aceste vaccinuri se scot bani grei, iar eficacitatea este aproape de zero. ma refer la cele cotra gripei aviare sau porcine, ori mai stiu eu ce inventie scornita a concernelor. La anu' poate ca o sa auzim de gripa ovina sau iepureasca, ori cea a mamei de ied..(capra suna cam naspa). Ehehhe, v-ati prins cum stau lucrurile ?

Taina:
Se induce o anumita psihoza in masa, o pandemie a gripei 'zebrate' sa zicem, iar guvernele care sunt in cardasie cu proprietarii masoni ai industriei farmaceutice, cumpara miliarde de astfel de vaccinuri, pe care apoi le arunca la gunoi, dupa trecerea datei de expirare. Apoi se reia ciclul, de data aceasta cu o gripa a 'musculitei  betive' si iar se fac stocuri de miliarde de euroi,  iar se arunca medicamentele si tot asa...

PS : Lumea ar fi mult mai sanatoasa daca ar renunta la macar jumatate din medicamentele existente pe piata la ora actuala. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...