Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 27 septembrie 2012

Horoscop septembrie sau descifrarea cuvintelor incalcite(pamflet)

Rareori am dispozitia sa citesc horoscopul si predictiile astrale, dar de fiecare data, ma distrez de minune de limbajul incalcit si alambicat.  Seamana foarte mult cu limbajul lui Garcea de la RUTIER, care ne spune ca : pe fondul carosabilului umed ...etc , adica mai pe romaneste mesajul ar fi urmatorul: pe soseaua umeda a avut loc un accident . Punct. Fara sa epatam...

Sa revin la cuadratura din planul astral in care mereu se produc tot felul de relatii ( sexuale sau nu, infidelitati, tradari)  intre anumite constelatii. Cele mai haioase faze sunt acelea cand Soarele este retrogad si Taurul este in Berbec!!! Capricornul in Leu si Scorpionul in Rac!!! Bai, fratioare dar s-au tzicnit rau de tot astia, cica-s numai pe invers. Ala intra in celalalt fara deosebire de sex si toti fac hora miresei. 

1. Aspectele astrale desenate pe cerul lunii septembrie conduc catre o nevoie de schimbare. 
 Traducere= adica o sa vedem desene pe luna cu nevoia de a schimba culoarea !

2. Cu Jupiter aflat sub influenta Nodului Sud al Lunii ( pedeapsa in viata) pana in ianuarie 2013, efectele expansive ale lui Jupiter sunt reduse la minimum.
Traducere= Jupiter asta, marele cuceritor, se da la noada fundului Lunii, intretinand relatii intime galactice pana in ianuarie. De parca ma si intereseaza aceste imbarligaturi intre personajele amintite si viata lor extraconjugala! 

3. Luna Noua din 16 septembrie, cu un Mercur aspectand destul de prost un Jupiter slabit, si cu o cuadratura din ce in ce mai stransa intre Pluton si Uranus, ne putem astepta la vesti nu tocmai placute.
Traducere= Adicatelea se baga in seama si berbantul ala de Meri-in-cur , care-l simte slabit si epuizat pe bietul Jupiter dupa experienta sexuala experimentata cu Luna. Asadar si prin urmare vestile sunt mai nasoale, caci in toata aceasta urgie sexuala, isi fac aparitia si dornicii aventurieri 'Pluton de tragere in teapa' si 'Ur-anus mare'.

Taina: 
Incepand cu 28 septembrie, pe masura ce Marte se apropie de conjunctia cu Nordul Nod al Lunii ( 2 oct. 2012), ne indreptam spre o zona periculoasa iar Luna septembrie se va incheia cu o Luna Plina conjuncta cu Uranus pe 30 septembrie, care indica schimbari si perturbari. 

Concluzia: Marte da tarcoale Lunii din cealalta parte a nodei fundului, incercand si el o penetrare periculoasa, dupa parerea mea. Totul o sa se termine cu o 'Luna bortoasa' de la mai potentul 'Ur-anus mare' care tuna si fulgera la gandul ca devine tatic.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...