Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 17 septembrie 2012

China doreste sa emita propriul dolar

Statele Unite ale Americii au primit o lovitura grea din partea Chinei, dupa retragerea aurului din bancile internationale. Scopul este emiterea unei noi monede, un nou yuan, ca alternativa la dolar, care sa aiba acoperire in aur. Beijingul a semnat deja tratate comerciale cu peste 20 de state care recunosc yuanul ca moneda oficiala in defavoarea monedei americane.

Toate lingourile pe care China le va retrage din Elvetia, Londra sau New York vor fi retopite, iar unitatea de masura nu va mai fi uncia, ci kilogramul. Statul chinez este cel mai mare creditor al SUA iar potrivit expertilor, daca maine acesta si-ar cere inapoi banii imprumutati americanilor, Statele Unite ar da faliment in cateva zile.

Taina:
Un act premeditat pus la cale de catre chinezi cu minutiozitate, prin care s-a dorit scoaterea dolarului de pe pietele financiare internaţionale.

Un comentariu :

  1. That is really interesting, You're a very professional blogger. I have joined your feed and stay up for in search of extra of your fantastic post. Also, I've shared
    your web site in my social networks

    Feel free to visit my site jocuri online games

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...